Skocz do zawartości

Czy Ktos Posługujący Sie Debianem W Konsoli...

www.kupiedom2.com

Rekomendowane odpowiedzi

bez problemu poradzi sobie w Fedorze ???
W konsoli? Będzie dość podobnie poza tym, że układ i nazwy plików na pewno przez pewien czas będą stanowić problem. Sposób zarządzania, narzędzia do aktualizcji też inne niż w Debianie.

Czy wiekszosc urzadzen chodzi na standardowym Kernelu??
A większość to ile jest na sztuki? ;) Pytaj konkretnie albo nie zadawaj pytań, na które nie ma rozsądnej odpowiedzi.

Fajna jest ???
Wymiata na rynku linuksów :P:rolleyes:

P.S. Co to ma wspólnego z naszym forum, że umieściłeś w dziale "Informacje"? Przenoszę na właściwsze miejsce.

Jeszcze nie spotkałem się z sytuacją, żeby król dźwięku Sound Blaster miał nie działać :D sam posiadam dosyć już starego na dzień dzisiejszy Sound Blastera zwanego bodajże Sound Blaster 128 PCI i ma się świetnie ^_^

Czy Fedora jest fajna??? Fajna to tak słabe słowo, że wręcz obraza :P to jest najza erhm <pochamował się> jakby to delikatnie ująć ^_^" to jest naj naj naj naj naj naj naj system wszech czasów (tak robię reklamę Fedorce xD) prawda, może być problem przy przesiadce z Debiana, ale myślę, że nie problemiki nie potrwają dłużej niż w najczarniejszym scenariuszu dajmy na to...miesiąc (to jest max maxów))

W Fedorze do instalacji paczek służy polecenie rpm zaś do jako takich update'ów systemu i zainstalowanych programów yum

polecenia ./configure make make install myślę, że się nigdzie nie zmieniają... i to chyba tyle z grubszych zmian ^_^