rayone Napisano Październik 21, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2008 Bez kitu, chłopaku! Jestem pod wrażeniem. Najbardziej dla mnie frustrujący problem Linuksa dzięki Tobie zostaje wyeliminowany! Chylę czoła. Odkąd zastosowałem Twój sposób, ani razu nie miałem kłopotu z 'wybuchającym' Flashem. Jeszcze gdyby tylko dało się poprawić wydajność Flasha, to byłbym w 100% usatysfakcjonowany... cieszę się, że Tobie również pomogło kilka dni temu był update do finalnej, 10 wersji Flasha (u mnie zaktualizowało się automatycznie, bo mam Adobe w repozytoriach). zastanawiam się tylko, czy kiepska wydajność (ale i tak lepsza niż 9-tki) jest efektem kiepskich sterowników karty graficznej (w moim przypadku ATi, którego najnowsze Catalysty oczywiście nadal nie obsługują XOrg 7.4, więc używam radeonhd 1.2.3 - kompilowane, w źródłach Fedory 9 starutkie 1.2.1) czy optymalizacji samego Flasha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Październik 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2008 10 flasha rozwiazuje problem z tymi ramkami szarymi w Operze. W koncu po tylu latach to działa No i elementy JS nie sa juz przykrywane przez Flashowe, dodano w koncu tez przezroczystosc. Hura ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2008 Hura ! A na F8 kiszka Flash 10 nie działa mi w żadnej przeglądarce. Musiałem zablokować aktualizację Flasha, żeby mi nie nadgrało wersji 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Październik 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2008 Co ty gadasz? U mnie w F8 i F9 flash 10 działa (w F8 z ff 2.0 i opera 9.61, w F9 z ff 3.x i opera 9.61). Widocznie problem gdzie indziej u ciebie tkwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2008 Co ty gadasz?Kombinowałem jak koń pod górę w końcu dałem spokój Zostawiłem "dziewiątkę", bo w sumie nienajgorzej u mnie działa - w FF w zasadzie bez problemów, w Operze na ogół też, czasem strzeli focha przy wyświetlaniu na Zumi, ale filmów nie przycina. Do F10 jakoś wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi