Skocz do zawartości

Kilka Problemów

Rusty

Rekomendowane odpowiedzi

(pszeszukalem forum i google)
Na pewno?

http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8

http://www.best4linux.net/

2.Dziwnie mi dzila dźwiek
To dziwne :rolleyes: A serio: "dziwnie" tzn. jak? Czyli po raz kolejny prośba o bardziej precyzyjne sformułowanie problemu. Wróżek na tym forum nie ma już od dawna.

a i jest to na fc7
Mamy już F9, czekamy niecierpliwie na F10, więc dobrze by było gdybyś zaopatrzył się w nowszą wersję - duża szansa na pozbycie się "dziwnego" dźwięku i zastąpienie go "nie-dziwnym".

A w kwestii formalnej od wersji 7 mamy już Fedorę a nie Fedorę Core, więc nie FC7 tylko F7 (tylko w nazwach paczek jeszcze zostało fc7 ze względów technicznych)

1. Czytałem te tematy ale nic tam nie ma odnośnie problemu, a i na tej wyszukiwarce sprzętu jest opis pod ubuntu ale innej wersji karty.

2. Tzn. np. odpalam sobie gierki pod wine jest dźwięk, w amarok jest dźwięk, ale przy kadu i przy logowaniu pokazuje błąd dźwięku i nie działa.

3. Korzystałem z Fedory 6-9 i wybrał 7 bo mi najbardziej odpowiadała,a tak po za tym na f8 było podobnie a na f9 czasami na początku (_wogóle_ ? w ogóle) ORT nie działa potem skonfigurowałem i działał tak samo tylko bez amaroka.

PS: Ostatecznie może być i opis na F9 bo też była nie najgorsza.

1. Czytałem te tematy ale nic tam nie ma odnośnie problemu
4 albo 5 temat od góry. Na pewno nie jest to krok po kroku, ale samemu też trzeba pomyśleć trochę - taki urok linuksa.

a i na tej wyszukiwarce sprzętu jest opis pod ubuntu ale innej wersji karty.
Wiem, ale działa podobnie ;) Sprawdziłem.

[...]ale przy kadu i przy logowaniu pokazuje błąd dźwięku i nie działa.
No, śmiało... Wklej ten błąd. Mam Cię błagać na kolanach, żebyś sobie pozwolił pomóc? ;)http://rtfm.killfile.pl/#precyzja

Odnośnie tych tematów na temat tvtime - to on mi się wcale nie otwiera...
Że co? :lammer: Jakie znowu tvtime? Pierwszy raz o tym piszesz. Weź się ogarnij i napisz dokładnie o co Ci chodzi. Linki, które podałem dotyczą instalacji karty TV.

Masz niesłychaną zdolność zaciemniania problemu -życzę powodzenia.

4 albo 5 temat od góry. Na pewno nie jest to krok po kroku, ale samemu też trzeba pomyśleć trochę - taki urok linuksa.

Wiem, ale działa podobnie ;) Sprawdziłem.

W tym temacie jest na temat konfiguracji po tv time, ktory właśnie mi nie działa.... Probowałem w kde tv nie wiem jak tam skonfigurować...