Rusty Napisano Październik 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2008 Witam. Mam kilka problemów ze sprzetem: 1. NIe wiem jak zainstalowac karte Winfast 2000 XP Expert(pszeszukalem forum i google) 2.Dziwnie mi dzila dźwiek(np. w wine, kaffeine i amarok dzila a ogulnie w systemi nie) Pomóżcie, a i jest to na fc7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2008 (pszeszukalem forum i google)Na pewno? → http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 → http://www.best4linux.net/ 2.Dziwnie mi dzila dźwiekTo dziwne A serio: "dziwnie" tzn. jak? Czyli po raz kolejny prośba o bardziej precyzyjne sformułowanie problemu. Wróżek na tym forum nie ma już od dawna. a i jest to na fc7Mamy już F9, czekamy niecierpliwie na F10, więc dobrze by było gdybyś zaopatrzył się w nowszą wersję - duża szansa na pozbycie się "dziwnego" dźwięku i zastąpienie go "nie-dziwnym". A w kwestii formalnej od wersji 7 mamy już Fedorę a nie Fedorę Core, więc nie FC7 tylko F7 (tylko w nazwach paczek jeszcze zostało fc7 ze względów technicznych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusty Napisano Październik 4, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2008 1. Czytałem te tematy ale nic tam nie ma odnośnie problemu, a i na tej wyszukiwarce sprzętu jest opis pod ubuntu ale innej wersji karty. 2. Tzn. np. odpalam sobie gierki pod wine jest dźwięk, w amarok jest dźwięk, ale przy kadu i przy logowaniu pokazuje błąd dźwięku i nie działa. 3. Korzystałem z Fedory 6-9 i wybrał 7 bo mi najbardziej odpowiadała,a tak po za tym na f8 było podobnie a na f9 czasami na początku (_wogóle_ ? w ogóle) ORT nie działa potem skonfigurowałem i działał tak samo tylko bez amaroka. PS: Ostatecznie może być i opis na F9 bo też była nie najgorsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2008 1. Czytałem te tematy ale nic tam nie ma odnośnie problemu4 albo 5 temat od góry. Na pewno nie jest to krok po kroku, ale samemu też trzeba pomyśleć trochę - taki urok linuksa. a i na tej wyszukiwarce sprzętu jest opis pod ubuntu ale innej wersji karty.Wiem, ale działa podobnie Sprawdziłem. [...]ale przy kadu i przy logowaniu pokazuje błąd dźwięku i nie działa.No, śmiało... Wklej ten błąd. Mam Cię błagać na kolanach, żebyś sobie pozwolił pomóc? → http://rtfm.killfile.pl/#precyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusty Napisano Październik 5, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2008 Odnośnie tych tematów na temat tvtime - to on mi się wcale nie otwiera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2008 Odnośnie tych tematów na temat tvtime - to on mi się wcale nie otwiera...Że co? :lammer: Jakie znowu tvtime? Pierwszy raz o tym piszesz. Weź się ogarnij i napisz dokładnie o co Ci chodzi. Linki, które podałem dotyczą instalacji karty TV. Masz niesłychaną zdolność zaciemniania problemu -życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusty Napisano Październik 6, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2008 4 albo 5 temat od góry. Na pewno nie jest to krok po kroku, ale samemu też trzeba pomyśleć trochę - taki urok linuksa. Wiem, ale działa podobnie Sprawdziłem. W tym temacie jest na temat konfiguracji po tv time, ktory właśnie mi nie działa.... Probowałem w kde tv nie wiem jak tam skonfigurować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi