Płotek Napisano Październik 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2008 witam, proszę bardzo o opis jak to zrobić bo pomysłu nie mam, nie mam (_wogóle_ → w ogóle) ORT jak tego zrobić, a bez internetu to się nie naucze. a więc tak: mam dwa laptopy: na jednym wykrywa mi sieci (obecnie łącze się z jakąś niezabezpieczona - sąsiada chyba ) , ale zależy mi bardziej aby sięc chodzila na drugim lapku, karta wifi podobna: działająca to Atheros AR5006EG Wireless Network Adapter, natomiast na tym w którym (_wogole_ → w ogóle) ORT sieci nie wykrywa to Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter. kolejny problem to nawet na tym nie mogę się połączyć z chello, jest zabezpieczenie i kiedy wpisuje moje hasło to nie mogę potwierdzić, gdyż jest za krótkie a takie dostałem i do tej pory stosowałem . proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2008 proszę o pomoc Proszę o przestudiowanie i skorzystanie z mojej sygnaturki Były już tematy o karcie AR5007EG. Niestety z pobieżnego przejrzenia treści postów nie wynika mi nic dobrego dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płotek Napisano Październik 12, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2008 hej, robiac tak jak proponowales poszukalem i znalazlem cos takeigo: http://www.ubuntugeek.com/atheros-5007eg-w...6-platform.html ale nie wiem jak to odniesc do fedory i czy cos pomoze, help me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2008 ale nie wiem jak to odniesc do fedory i czy cos pomoze, help me Nie wiem czy to coś pomoże, bo nie mam wifi, ale spróbować można. Jednak najlepiej zrobisz jeśli trochę poczekasz może za jakiś czas odezwie się ktoś kto ma doświadczenia z tym konkretnym typem karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płotek Napisano Październik 12, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2008 ale kurcze kablem tez nie moge:/ zawsze mialem pod vista wifi , a teraz kablem tez nie moge tego chello skonfigurowac ? moze tu ktos cos poradzic, bo uczyc sie powloki bez neta ciezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2008 ale kurcze kablem tez nie moge:/Szukałeś na forum? Sprawdzileś czy nie masz uruchomionych jednocześnie usług network i NetworkManager? zawsze mialem pod vista wifiI co z tego? Czyżbyś nie słyszał, że Windows i Linux to dwa różne systemy operacyjne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Płotek Napisano Październik 13, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2008 oczywiscie ze slyszalem ze to dwa rozne systemy. co do polaczenia kablowego to i na viscie nie chce chodzic. chyba musze sie do chello z tym problemem zwrocic . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi