janmarian Napisano Październik 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2004 Nie jestem bardzo zaangażowanym uzytkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT i w sumie przesiadlem sie na Redhata a potem Fedore ze wzgledow ideologicznmych Do tej pory wgryzam sie w to wszystko... Zainstalowalem Corela i po jego uruchomieniu wyskakukje jakis komunikat ze nie dziala font server i nie mozna dodatc FontTastic font server do sciezki w font server. Moze ktos moze mi pomoc jak uruchomic font server lub gdzie go szukac i o co (_wogole_ → w ogóle) ORT moze chodzic. janmarian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Październik 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2004 corel nie działa ostatni działający to był na redhacie 6 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koval_ski Napisano Październik 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2004 Mam ten sam problem... Jak to nie działa?? To ja sie przesiadłem na Linuksa bo: "Pod Linuksem można WSZYSTKO!" - a tu corel nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2004 Jak to nie działa?? To ja sie przesiadłem na Linuksa bo: "Pod Linuksem można WSZYSTKO!" - a tu corel nie działa Ale gimp działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aave Napisano Październik 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2004 a probowales zainstalowac corela / ps'a przez Cross Over Office? z tego ps' dzila ana 100% a CO doinstaluje samodzielnie fonty. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Październik 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2004 corel nie działa , ps działa chociażby pod crossover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi