lemina Napisano Październik 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2008 Czy ktoś się kiedyś spotkał z problemami z opcją "Szukaj" we wspomnianej wersji? Nie wiem co się dzieje, ale mam dziwadło straszne. Wciskam ctrl+f - czyli szukam słowa w dokumencie. Wpisuję słowo, a on mi jakieś herezje wyszukuje. Przykład? Wpisuję sobie, że ma szukać słowa babka, a on mi podświetla: baba, jaja, chałka, lub, bez. Czy ktoś rozumie to i się z czymś takim spotkał? Dziwadło, Mocium Panie, dziwadło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Październik 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2008 Robi najlepiej jak umie to, co mu każą. Rozwiń [x] więcej opcji, zapewne masz zaznaczone [x] szukaj podobnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lemina Napisano Październik 21, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2008 jjj: dziękuję - przegapiłam tę opcję - chyba muszę mocniejsze szkła zacząć nosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Październik 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2008 Dobre, jeszcze maka i proszek do pieczenia i będzie mozna babke samemu sobie upiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi