JanuszWo Napisano Październik 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2008 Witam! W fedorze 8 był jeszcze program awesfx do ładowania fontów dźwiękowych do banku pamięci. Nie mam go w fedorze 9. Jest coś zamiast? Nie mogę uruchomić ani rosegarden ani timidity... Ktoś zna rozwiązanie? Pozdrawiam - JanuszWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2008 Nie mam go w fedorze 9. http://rpm.pbone.net/index.php3?stat=26&am....3a-14.i386.rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszWo Napisano Październik 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2008 Dzięki WalDo. Nieco mnie zawstydziłeś... Dzięki... Ale szukałem serio ;-) JanuszWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Październik 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2008 Skoro już ten temat, to jakiej jakości są te fonty? Używałem dość niedawno jakieś freepaths-timidity chyba i jakieś inne (niestety nazwy nie pamiętam), ale o awefx nie słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi