maros185 Napisano Październik 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2008 Siemka mam problem z zainstalowaniem sterowników ASUS A7N8X (na oryginalnej płycie) Instalacja się ładuje i tylko jak się ma pokazać okno gdzie się wybiera katalog itp. to ono od razu znika. Mam aktualnie zainstalowane te sterowniki co były na płycie bo instalowałem je jak zainstalowałem ostatnio WINDOWS ale chciałem je jeszcze raz zainstalować ponieważ jak zainstalowałem oprogramowanie od kamerki to wykrywało mi tylko mikrofon od kamerki a od Słuchawek nie:/ proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Dodam jeszcze że odinstalowałem oprogramowanie od kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2008 Jesteś pewien, że wiesz na jakie forum trafiłeś? Jakoś tak czuję, że mówisz o Windows - przeniosę do OFFTOPIC. Jakby się okazalo, że nie mam racji to wrócimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2008 Mam aktualnie zainstalowane te sterowniki co były na płycie bo instalowałem je jak zainstalowałem ostatnio WINDOWS ale chciałem je jeszcze raz zainstalować ponieważ jak zainstalowałem oprogramowanie /.../ Rotfl, rządzi Ktoś coś zrozumiał ? ps. ostatnio zaczyna się to robić bardziej forum Windowsowe aniżeli Linuksowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Październik 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2008 Z tego co ja zrozumiałem, to on szuka sterowników do laptopa do jakiegoś systemu operacyjnego, bo przedtem miał windę. On sam nie wie do czego chce te sterowniki i po drodze coś o jakiejś kamerce i mikrofonie wspomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi