Skocz do zawartości

Asus Wifi-instalacja Sterowników I Konfiguracja

zwierzu85

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Na początku zaznaczę, że przygodę z linuxem niedawno zacząłem.

Nie moge nigdzie znaleźć jak uruchomić wifi, mój sprzęt to asus a9rp, posiadam kartę:

lsusb:
Bus 001 Device 003: ID 0b05:171b ASUSTek Computer, Inc. A9T wireless

Prosiłbym o poprowadzenie w konfiguracji. O ile mi wiadomo są to sterowniki zd1211rw, które są w jądrze.

pozdrawiam

Prosiłbym o poprowadzenie w konfiguracji.
Nie słyszałeś, że przedszkola zamykają? ;) Trochę samodzielności → http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8

A po zakończeniu lektury jak Ci nic nie wyjdzie z prób, to napisz na czym się zaciąłeś. Na pewno ktoś pomoże.

• 4 weeks later...

Nic nie chce, napisałeś, że nie jest uzywalne, a moim zdaniem da sie pracować na tym i tyle!

I to, że jesteś zaawansowanym użytkownikiem nie upoważnia Ci do traktowania zwykłych poczatkijacych ja głupków. Każdy kiedys zaczynał.

Dla Twojej wiadomości, potrafię czytać ze zrozumieniem.

A wy nie mając co robić szukacie tylko dziwnych podtekstów w moich wypowiedziach. Dlaczego bezsensowne? Pozatym, nie uważam się za jakiegoś super hakiera, poprostu mam ten sterownik, przeleciałem google wszerz i wzdłuż i nie ma rady na ten sterownik. Na oficjalnej stronie sterownika pisze że jest taki problem i że nic z tym się nie da zrobić.

Pracować się da, ale z dużym ograniczeniem.

Nie uważam nikogo za głupiego. Możliwe, że pomyślałem, że mogłeś niedoczytać, bo to się zdarza każdemu, więc jeszcze raz napisałem to samo.