Skocz do zawartości

Crossover Office Za Darmo

sokar620

Rekomendowane odpowiedzi

No to ja niby już się zalogowałem, przerzuciło mnie do sklepu i co dalej? Jest wersja do ściągnięcia, ale jest przy niej cena i do tego jak próbuję mimo wszystko wrzucić tego CrossOver Linux Professional do koszyka, to nie mogę uzyskać połączenia z serwerem. W dziale "Your Special Deals" dowiaduję się, że nic tu dla mnie nie ma.

Próbował już ktoś pobrać? Udało się komuś?

[EDIT]

Jest, OK. Zbyt niecierpliwy jestem a maile z instrukcją od nich przychodzą po kilkunastu minutach ;) Tak czy siak trzeba poczekać, bo "Due to high demand during the Lame Duck Free Day, we have temporarily disabled the unlocked builds normally available on this page."

e?

Szczerze mówiąc, to ja wczoraj ściągnąłem z tej głównej strony (mejl niby podałem, ale coś nie doszło). Pobrałem obie wersje, Professional i Games. Zainstalowałem Games i nigdzie mnie nie pytał o żaden SERIAL. Dla testu oczywiście zainstalowałem grę. To samo: gra działa, a o SERIAL nie pyta :)

ja pobralem ze strony "tymczasowej" crossover pro i games. dostalem majla z serialem i adresem gdzie moge sie zarejestrowac. ale zamiast rejestracji po prostu zainstalowalem oba crossovery. nastepnie w Aplikacjach (gnome) pojawily mi sie menu od pro i games a w nich opcje rejestrowania. tam podalem otrzymany przeze mnie wczesniej numer seryjny i tyle. rejestracja zakonczona pomyslnie :D i wszystko smiga:D

chodzi mi o ta stronke podstawiona na czas "odblokowania" serwera : http://down.codeweavers.com/

byly tam z reszta do wybory 4 crossover'y... 2 na (_linuxa_ → Linuksa) ORT a 2 na mac'a... wersje demo oczywiscie... i te demowki zarejestrowalem na kod otrzymany poczta:) teraz sa normalnymi, pelnymi wersjami :)