Skocz do zawartości

Problem Z Geforce 7300gs

mietek941

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam problem z moją kartą nvidia geforce 7300gs (win xp sp2).Problem polega na tym,że

dopuki nie zainstaluje sterowników do karty graficznej wszystko działa ok tylko że nie moge

grać itp. natomiast gdy zainstaluje sterowniki z oryginalnej płyty lub strony, próbowałem

dziesiątek sterowników i żadne nie działają.gdy zainstaluje sterowniki po krótkim czasie

komputer sie zawiesza i samoczynnie resetuje.kolega mówił mi żebym zainstalował

detonatory ale też nie działa. PROSZĘ O POMOC.

Tu trafjają tylko Ci sprytniejsi ;) Ci którzy próbują szukać w Googlach i wrzucają zapytanie o sterowniki nvidia ;) Cieszy mnie, że nie tylko w linuksie bywa "pod górkę" ze sterami, że "jedynie słuszny system" też sprawia kłopoty, czyli nie jest w niczym lepszy od linuksa ;) A zazwyczaj jest gorszy :lol:

• 4 weeks later...

Bah, bo jest gorszy o stokroć...a właściwie o N (N należy do naturalnych) razy :P

Ja to proponuję zrobić "skrypt" na forum i jak ktoś zacznie pisać o Windows XP, to żeby mu granat spadał na głowę (usunięcie posta) ^_^

Windows jest dobry tylko do 3 rzeczy

1) gier co niektórych (pojedyńcze tytuły)

2) rezerwacji wieczorów do naprawiania go

3) dawania niecodziennej cudownej dawki nerwów

Mietek941 - skoro nie pomaga napisz do nVidia...nie umiesz angielskiego??? "masz pecha" użyj translatora, który też uber poprawnie tego Ci nie napisze...