mietek941 Napisano Listopad 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2008 witam, mam problem z moją kartą nvidia geforce 7300gs (win xp sp2).Problem polega na tym,że dopuki nie zainstaluje sterowników do karty graficznej wszystko działa ok tylko że nie moge grać itp. natomiast gdy zainstaluje sterowniki z oryginalnej płyty lub strony, próbowałem dziesiątek sterowników i żadne nie działają.gdy zainstaluje sterowniki po krótkim czasie komputer sie zawiesza i samoczynnie resetuje.kolega mówił mi żebym zainstalował detonatory ale też nie działa. PROSZĘ O POMOC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2008 Znowu kolega z Windowsem? Nie to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Listopad 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2008 Fascynujace bo tutaj nigdzie nie ma słowa o Windows. Jak tacy tutaj trafiaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2008 Tu trafjają tylko Ci sprytniejsi Ci którzy próbują szukać w Googlach i wrzucają zapytanie o sterowniki nvidia Cieszy mnie, że nie tylko w linuksie bywa "pod górkę" ze sterami, że "jedynie słuszny system" też sprawia kłopoty, czyli nie jest w niczym lepszy od linuksa A zazwyczaj jest gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Grudzień 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2008 Bah, bo jest gorszy o stokroć...a właściwie o N (N należy do naturalnych) razy Ja to proponuję zrobić "skrypt" na forum i jak ktoś zacznie pisać o Windows XP, to żeby mu granat spadał na głowę (usunięcie posta) Windows jest dobry tylko do 3 rzeczy 1) gier co niektórych (pojedyńcze tytuły) 2) rezerwacji wieczorów do naprawiania go 3) dawania niecodziennej cudownej dawki nerwów Mietek941 - skoro nie pomaga napisz do nVidia...nie umiesz angielskiego??? "masz pecha" użyj translatora, który też uber poprawnie tego Ci nie napisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi