@WalDo Napisano Styczeń 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2005 Flagi mam takie: CFLAGS="march=athlon -O2 -fomit-frame-pointer -s -pipe" CXXFLAGS="march=athlon -O2 -fno-rtti -fno-exceptions -s -pipe" a w moim "domku" w .rpmrc jest tak: optflags: athlon -march=athlon -mtune=athlon -O2 -fomit-frame-pointer -ftracer -momit-leaf-frame-pointer -mfpmath=387 -pipe -DNDEBUG -DG_DISABLE_ASSERT -s buildarchtranslate: i386: athlon buildarchtranslate: i486: athlon buildarchtranslate: i586: athlon buildarchtranslate: i686: athlon buildarchtranslate: athlon: athlon I jak to wygląda? Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 I jak to wygląda? Hmm. W CFLAGS i CXXFLAGS zjadłeś myślniki. Możesz jeszcze podać linka do paczki .src.rpm? Chciałbym zobaczyć, czy przypadkiem nie ustwiono tam opcji debugowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 zjadłeś myślniki Przed 'march' ? Wstyd mi, skopiowałem "na betona" z wątku - tak mi się wydaje - dzięki, poprawię. Konkretnej paczki nie jestem pewien Brałem z wyszukiwarki rpm.pbone.net. To jest któraś z TYCH W zasadzie wszystkie powinny być takie same - mam nadzieję Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterx Napisano Styczeń 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2005 Mam athlonaXP , czy do tego procka wpisuje sie flage: athlon-xp :?: Pytam sie bo zdziwiła mnie jedna rzecz, jak kompilowałem i jako --target wstawilem raz z ciekawosci athlonjuzio wyszła mi paczka z zakonczeniem athlonjuzio.rpm Tzn ze moge sobie wpisac co chce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 A co wpisać w .rpmrc i jakie flagi ustawić dla procesora sempron 2800+ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi