Pienia Napisano Listopad 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2008 Wywołuję KYum'a z poziomu zwykłego użytkownika w KDE 4.1.2. Pokazuje się okienko wpisywania hasła. I ostatnio nie mogę tam nic wpisać. Klawiatura oczywiście działa. Co się mogło porobić? Wcześniej było dobrze. Pokazywały się tam gwiazdki, a teraz nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2008 A jak wpiszesz mimo braku gwiazdek i zatwierdzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pienia Napisano Listopad 18, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2008 A jak wpiszesz mimo braku gwiazdek i zatwierdzisz? Nie, nic. Po prostu okienko zachowuje się jakby nie przyjmowało hasła. Muszę wywoływać program z poziomu roota z konsoli. Zresztą zachowują się podobnie wszystkie programy KDE (QT), które wymagają dostępu administratora. PS1. Jakieś pomysły? W sumie to nie mam pomysłu nawet od której strony wziąć się za zbadanie problemu. Czego użyć? PS2. Chyba zrezygnuję z kyuma. W repozytoriach Fedory 10 już tego programu obecnie nie ma (yumexa też nie widzę). Na stronie programu (sourceforge.net) pisze, że ostatnia aktualizacja była w 2005 (yumexa w 2006). Swoja drogą programik mi całkiem dobrze leżał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi