piwo Napisano Listopad 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2008 w jaki sposob zmienic srodowisko graficzne np. z gnome na KDE lub inne. Kiedys byla taka opcja przy logowaniu ze mozna wybrc to przy danej sesji. Teraz nie widze takiej mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moorray Napisano Listopad 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2008 Jest, jest, po wyborze użytkownika pojawia się na pasku na dole ekranu (przynajmniej w gdm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piwo Napisano Listopad 29, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2008 Jest, jest, po wyborze użytkownika pojawia się na pasku na dole ekranu (przynajmniej w gdm). A faktycznie, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atek000 Napisano Listopad 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2008 Hmmmm... a dlaczego ja nie mam? Przy wyborze użytkownika na dolnym pasku mam tylko język i klawiaturę. System instalowałem z dvd. A może można później zmienić, ale jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2008 Hmmmm... a dlaczego ja nie mam? Przy wyborze użytkownika na dolnym pasku mam tylko język i klawiaturę. System instalowałem z dvd. A może można później zmienić, ale jak? zapewne masz zainstalowane tylko jedno - KDE albo Gnome; trzeba było więcej ptaszkować przy instalacji zapewne masz tylko Gnoma, bo jest domyślny, ale wpisz yum groupinstall "KDE (K Desktop Environment)" i będziesz miał wybór; tylko przygotuj się, że chwilę się to będzie ściągać i zajmie sporo na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi