pysiow Napisano Grudzień 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2008 Witam, naprawiłem windowsa xp , i nie mam w dosie opcji wyboru windowsów a mam viste na 100 % na dysku , co mam zrobić aby odpalić. odpaliłem bootmanagerem i pisze error Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Grudzień 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2008 Witam, naprawiłem windowsa xp , i nie mam w dosie opcji wyboru windowsów a mam viste na 100 % na dysku , co mam zrobić aby odpalić. odpaliłem bootmanagerem i pisze error Mógłbyś to napisać na spokojnie i powoli i tak aby było zrozumiałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Grudzień 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2008 sporobuj wpisac komende fdisk/mbr - koledze chodzie zapewne o to ze ma 2 systemy xp i viste - xp sie sypnol - naprawil go ale tak naprawil ze teraz nie widzi visty takie mam domysly - bo napisal tak ze trzeba sie naglowkowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Grudzień 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2008 Oh dear... Zadzwoń do MS.. kupiłeś - wymagaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Grudzień 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2008 Oh dear... Zadzwoń do MS.. kupiłeś - wymagaj! "Każdy staje się beta testerem w momencie zakupu Windows" Nie dziwota, Wu iks pe nie zna Viśty więc jak ma go niby widzieć... zrób reinstalację Viśty to może będą oba systemy na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2008 odpaliłem bootmanagerem i pisze errorZainstaluj Fedorę (to taki Linux) - przez bootmanagera GRUB będziesz miał dostęp do obu Windowsów i Linuksa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Grudzień 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2008 Ściągnij sobie VistaBootPRO link Zainstaluj pod Xp i odzyskaj bootmanagera Visty. Tylko uważaj co tam klikasz, żeby potem nie było ściągnąłem, zainstalowałem, żaden system nie działa. Bootmanager XP jest przynajmniej konsekwentny - może być tylko on i nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi