Linkas Napisano Grudzień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2008 Witam Przypadkowo usunąłem z pewien element na obrazku podkreślony na czerwono Jest to coś na wzór zasobnika windows. Jak nazywa się ten element, bo szukam i znaleźć nie mogę :lammer: Zauważyłem to gdy zamykam amaroka lub kadu-powinny się minimalizować do paska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2008 Jak nazywa się ten elementTacka systemowa? Obszar powiadamiania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Grudzień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2008 Tacka systemowa? Obszar powiadamiania? Obszar systemowy ? Tacka powiadamiania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Grudzień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2008 Prawy na pasku "Dodaj do panelu" i wybiersz "Obszar powiadamiania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linkas Napisano Grudzień 15, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2008 zrobione -obszar powiadamiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi