jodlick Napisano Grudzień 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2008 Yum(Extender 2.0.4) mi gaśnie w trakcie odpalania. Proszę o pomoc Ponad to mam problem z dźwiękiem. Posty przejrzałem ale połowy z nich nie ROZUMIEM mail to [email protected] Poczatkowy (jący) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2008 Yum mi gaśnie w trakcie odpalania.Więcej ognia I więcej szczegółów, tu nie ma wróżek. Jak uruchamiasz? Jakie komunikaty błędu? Przeszukałeś forum? Popatrz na moją sygnaturkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2008 Nie podawaj emaila, po pierwsze zeskanują i będziesz dostawał spam a po drugie nikt nie napisze. Lepiej pomóc na forum bo wtedy ktoś inny skorzysta z tego. Odpowiedz na pytanai WalDo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi