DAREK WL. Napisano Październik 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2004 Zainstalowałem fedore core 1 . Mozilla 1.4 jest po angielsku, ściągnąłem plik jezykowy ze strony www mozillapl, podczas instalacji tego pliku jezykowego wyskoczyło ; błąd 215 read only.Jaki popełniłem błąð przy tej polonizacji? Mam 4 'distro' (_linuxa_ → Linuksa) ORT ; suse fedore aurox i mandrake i żadna z nich nie odtwarz płyt audiocd . Program KsCD zawsze sie uruchamia, czas piosenki idzie a w głośnikach kompletna cisza! Sprawdzałem ustawienia miksera, sa chyba prawidłowe. a dźwieku z płyt audio nie ma na żadnym (_linuxie_ → Linuksie) ORT, dlaczego? Na windows wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2004 zainstaluj sobie mozillapl 1.7.2 .... [w 1.4 brzydko wyglada menu na tej stronie ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2004 Może trzeba pobrać plik ze spolszczeniem do odpowiedniej wersji Mozilla, co? Ale najlepiej zainstaluj sobie FC3, jak tylko wyjdzie, i używaj Fireliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2004 błąd 215 read only. Jeśli się nie mylę, to żeby zainstalować spolszczenie, trzeba uruchomić przeglądarkę z konta roota. Błąd wskazuje chyba na to, że nie może nic zapisać w katalogu z mozillą :mellow: Tak jak radzą inni, zainstaluj sobie nowszą wersję z mozilla.org. Program KsCD zawsze sie uruchamia, czas piosenki idzie a w głośnikach kompletna cisza! A sprawdź może najpierw innym programem, np. przy użyciu xmms. Nie masz wyciszonego kanału CD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Październik 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2004 Mam 4 linuxy; suse, fedora c1 której uzywam w tej chwili , aurox i mandrake 10. Każdy z tych 'distro' zawiera KSCD i na żadnej z tych odmian ten program nie gra tzn. gra ale nie słychac dźwieku. istna komedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tajson Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Z tego co wiem ostatnia stabilna wersija jest 1.6 więc tom polecam można ją pobrać z http://mozillapl.org/index.php?name=MozillaPLMirrors i wszystko jest wtedy ok pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Mam 4 linuxy; suse, fedora c1 której uzywam w tej chwili , aurox i mandrake 10. Każdy z tych 'distro' zawiera KSCD i na żadnej z tych odmian ten program nie gra tzn. gra ale nie słychac dźwieku. istna komedia. Wybrałeś odpowiedni plik urządzenia? Może musisz zaznaczyć opcję "Bezpośredni cyfrowy playback" :mellow: KsCD korzysta z artsd, więc ten serwer dźwięku musi być włączony. Sprawadzałeś w innym programie czy działa odgrywanie płyt CD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi