Skocz do zawartości

Zpolszczenie Mozilli 1.4

DAREK WL.

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowałem fedore core 1 . Mozilla 1.4 jest po angielsku, ściągnąłem plik jezykowy ze strony www mozillapl, podczas instalacji tego pliku jezykowego wyskoczyło ; błąd 215 read only.Jaki popełniłem błąð przy tej polonizacji?

Mam 4 'distro' (_linuxa_ → Linuksa) ORT ; suse fedore aurox i mandrake i żadna z nich nie odtwarz płyt audiocd . Program KsCD zawsze sie uruchamia, czas piosenki idzie a w głośnikach kompletna cisza! Sprawdzałem ustawienia miksera, sa chyba prawidłowe. a dźwieku z płyt audio nie ma na żadnym (_linuxie_ → Linuksie) ORT, dlaczego?

Na windows wszystko gra.

błąd 215  read only.

Jeśli się nie mylę, to żeby zainstalować spolszczenie, trzeba uruchomić przeglądarkę z konta roota. Błąd wskazuje chyba na to, że nie może nic zapisać w katalogu z mozillą :mellow:

Tak jak radzą inni, zainstaluj sobie nowszą wersję z mozilla.org.

Program KsCD zawsze sie uruchamia, czas piosenki idzie a w głośnikach kompletna cisza!

A sprawdź może najpierw innym programem, np. przy użyciu xmms. Nie masz wyciszonego kanału CD?

Mam 4 linuxy; suse, fedora c1 której uzywam w tej chwili , aurox i mandrake 10. Każdy z tych 'distro' zawiera KSCD i na żadnej z tych odmian ten program nie gra tzn. gra ale nie słychac dźwieku. istna komedia.

Wybrałeś odpowiedni plik urządzenia? Może musisz zaznaczyć opcję "Bezpośredni cyfrowy playback" :mellow: KsCD korzysta z artsd, więc ten serwer dźwięku musi być włączony.

Sprawadzałeś w innym programie czy działa odgrywanie płyt CD?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...