BaKo Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 Witam. Posiadam f10 oraz amarok2 chcialbym przejść z najnowszego amaroka na starszą wersje niestety nie wiem jak to zrobić. Odinstalowanie nie jest trudno (przynajmniej tak sądze) Ustawienia systemowe -> Add and remove Software pozniej wpisać amarok i usunąc najnowszą wersje. Jednak probowałem w internecie znaleść do pobrania wersje 1.4.10 do pobrania i zainstalowania niestety nie moglem znalesc. Prosze o pomoc wiem, ze to nie jest skomplikowane, ale nie jestem bardzo zaawansowanym użytkownikiem. Pozdrawiam z góry dziekuje /BaKo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 Witam a 1.4.9 może być ? tu masz źródełko Link o ile dobrze zrozumiałem. Swoją drogą co magicznego ma ta starsza wersja, czego nie ma nowsza :?: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 Adres rpm.pbone.net już wielokrotnie się pojawiał na tym forum. Zaznacz wyszukiwanie zaawansowane tylko dla F10. [EDIT] @gregor_szczecin - adres, który podałeś prowadzi do paczki dla F7. Mogą być problemy z zależnościami. [EDIT2] Swoją drogą to ja kiedyś albo siebie albo kogoś zabiję → http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%2...mp;aq=f&oq= Nie trzeba nawet daleko szukać - 6. link od góry. Po raz kolejny dzisiaj napiszę: Przypominam o regulaminie rozdział II, pkt.2. podpunkty od a) do d) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaKo Napisano Grudzień 30, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 rpm.pbone.net nie działa pobieranie pliku Fedora 10 www.sourcemirrors.org/scotth/fedora/10/x86_64/amarok-1.4.10-1.fc10.x86_64.rpm Odnośnie linku do google.pl i tego niby "6 link od góry" nie znalazłem nic. Tylko opensource. nie rozumiem za bardzo gdzie mój bład. ------------ Nie cytuj całych postów widocznych powyżej, to nie jest lista mailingowa i każdy może przeczytać co jest wyżej napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 Odnośnie linku do google.pl i tego niby "6 link od góry" nie znalazłem nic. Tylko opensource.Ja mam jakiś inny Internet niż Ty? Nie wszedłeś z 6. od góry linku na → http://forums.fedoraforum.org/showthread.p...5146&page=3 A na rpm.pbone.net jest bezpośredni link do wersji dla F10 64-bity. Nie pisaleś co masz, więc podałem podpowiedzi jak trafić do obu wersji. Porażka. Nic dziwnego, że nie możesz nic znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 Ja mam jakiś inny Internet niż Ty? Nie wszedłeś z 6. od góry linku na → http://forums.fedoraforum.org/showthread.p...5146&page=3 Mogę Cię WalDo zmartwić, ale wyniki z google.pl, google.com i na przykład google.fr są różne (różnią się około jednym, dwoma wynikami), więc ty możesz szukać na google.pl, on zaś na google.com i 6 wynik mógł być inny. Jak to sprawdzić? Wpisz w Google jakieś hasło, i w adresie w wyniku otrzymujesz zawsze domenę .com, ale zamień ją np. na .fr lub .de, a zobaczysz, że wyniki się lekko różnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaKo Napisano Grudzień 30, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 Omijając kwestie róznicy miedzy google.pl a google.com. Zainstalowałem amaroka 1.4.10 chcialo odemnie troche dodatkow ktore udalo mi sie pobrac, niestety jednak gdy juz zainstalowalem i chcialem go odpalić zabrlokował mnie "SeLinux" oraz trzy pliki dokładnie: libamarok_void-engine_plugin.so libamarok_xine-engine.so libamarok_helixengine_plugin.so Cóż.. myslałem, że będzie to prostrze ale niestety przeliczyłem swoje siły... Jeśli ktoś da rade jakoś w "prosty" najlepiej na chłopski rozum to mi przetłumaczyć będę wdzieczny ;]] Pozdrawiam i z góry dziekuje / BaKo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 (...)zabrlokował mnie "SeLinux" oraz trzy pliki dokładnie:Jeśli masz zainstalowany setroubleshootd i uruchomiony serwis setroubleshoot, to uruchamiając jako root przeglądarkę błędów SElinux (sealert -b ) powinieneś zobaczyć komunikaty błędów wraz z poleceniem jakie należy wykonać w celu zmiany kontekstu tych trzech bibliotek (*.so) tak żeby się SElinux nie czepiał. Off Topic Mogę Cię WalDo zmartwić, ale wyniki z google.pl, google.comWiem Google.cn mają pewnie jeszcze więcej różnic ale ja podałem gotowy link - tylko kliknąć, więc nie może być mowy o różnicach wynikających z adresu/domeny serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi