pajel Napisano Styczeń 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2009 Witam, mam taki problem: po wybraniu opcji install/upgrade ... startuje instalator dochodzi do etapu wykrywania sprzętu i po tym jakby próbował zmienić rozdzielczość ekranu i widać tylko black screen i napis, że brak sygnału. Karta grafiki to Radeon x1950 pro, a monitor to LCD NEC 20''. Ma ktoś jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2009 Ma ktoś jakiś pomysł?Ja mam. Właściwie nie pomysł, ale polecenie moderatora - przeszukaj forum kolego. A wcześniej bądź tak miły i racz się w swej łaskawości zapoznać z regulaminem forum - masz go przestrzegać, a co mówi rozdz.II pkt.2.a)-d)? Mały hint: radeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LITWINCZUK Napisano Marzec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2009 Ja mam. Właściwie nie pomysł, ale polecenie moderatora - przeszukaj forum kolego. A wcześniej bądź tak miły i racz się w swej łaskawości zapoznać z regulaminem forum - masz go przestrzegać, a co mówi rozdz.II pkt.2.a)-d)? Mały hint: radeon Mam to samo na NVidia. Jakiś hint? (serio się pytam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2009 Jakiś hint? http://www.google.pl/search?hl=pl&q=si...mp;aq=f&oq= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi