kenik24 Napisano Luty 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2009 Potrzebuje żeby na komputerach z fedorą otwierała się tylko wyłacznie interia żadna inna strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Luty 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2009 iptables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Luty 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2009 iptables iptables? A co z podstronami itp. Squid + squid guard, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Luty 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2009 iptables? A co z podstronami itp. Chcesz powiedzieć, że na Interii podstrony otwierają się z innych IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2009 Chcesz powiedzieć, że na Interii podstrony otwierają się z innych IP?Empirycznie: poczta.interia.pl - 217.74.64.236 www.interia.pl - 217.74.65.68 Do interia.pl należą sieci z zakresu 217.74.64.0 - 217.74.67.255 - skończona liczba, ale nie wiadomo kiedy się rozrośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenik24 Napisano Luty 24, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2009 Jestem zielony w tym , komende uzyć w terminalu i po komendzie ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Luty 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2009 Jestem zielony w tym , komende uzyć w terminalu i po komendzie ip? Jeśli jesteś zielony, to lepiej zostaw to fachowcowi, albo poczytaj mana albo poszukaj w Google... http://lmgtfy.com/?q=linux+squid+filtr+stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenik24 Napisano Luty 24, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2009 Z checią ale tylko ja jestem w firmie i na tych (_linuxa_ → Linuksa) ORT nie znam sie dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi