jerry87 Napisano Marzec 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2009 czyli nikt z forum nie jest w stanie mi z tym pomoc? czyli pozostaje mi przesiadka na ubuntu jesli chce miec neta bez kupna routera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2009 Off Topic czyli pozostaje mi przesiadka na ubuntuGroźby karalne? Jak już bardzo musisz, to ja Ci radzę: zrób jak uważasz To wolny kraj, wolne oprogramowanie, wolny system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerry87 Napisano Marzec 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2009 najwieksze zalety linuksa nie poznamy offline:) na fedorze10 siedzialem juz jakis miesiac ale w innym miejscu - tam mialem router i sila rzeczy internet wi-fi(nie musialem instalowac nawet sterow do karty bo zostala wykryta i ustawiona), teraz siedze u rodzicow i tutaj mam tylko ten modem... co myslisz o http://allegro.pl/item565716791_okazja_wif...94dp_fw_gw.html w kontekscie wspolpracy z neostrada 512? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2009 w kontekscie wspolpracy z neostrada 512?W tym kontekście to myślę tylko, że na szczęście mam kablówkę Aster Też różnie ludzie mówią, ale w porównaniu z TPSA - miód. A co do sprzętu to przeszukaj forum. Od czasu do czasu pojawiają się wątki o podobnej tematyce - powinny Ci pomóc w wyborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerry87 Napisano Marzec 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2009 wiem cos o tym bo przez 1.5 roku bezproblemowo korzystałem z UPC, niestety tutaj nie mam takiej mozliwosci:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi