DEMON Napisano Marzec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2009 witam mam problem posiadam monitor 22 cale po odpaleniu strony -zawartosc strony jest jakby wysrodkowana po bokach sa biale pasy - pragne zauwazyc ze swego czasu jakims cudem strony wyswietlaly mi sie na pelnej szerokosci a teraz po swierzej instalacji znowu sa wysrodkowane i waskie jak by byly wyswietlane na mniejsszym monitorze - nie wiem czyja to wina czy sterownikow czy przegladarki moze ktos wie gdzie szukasz poszerzenia zalaczam screen http://flickcabin.com/public/view/full/23810 http://flickcabin.com/public/view/full/23809 strona forum wyswietla sie na pelnej szerokosci jako 1 z niewielu dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2009 IMHO to kwestia napisania strony a nie przeglądarki Tak samo wyświetla się w Operze a nawet IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Marzec 1, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2009 IMHO to kwestia napisania strony a nie przeglądarki Tak samo wyświetla się w Operze a nawet IE. zgadza sie ale jak wspomnialem wczesniej mialem na calej szerokosci - a teraz mam wasko - mam zainstalwoane sterowniki do karty byc moze to przez nie - sprobuje odinstalowac i bez sterow do karty zobaczyc czy bedzie na calej szerokosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Marzec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2009 Strony które podałeś, są napisane dla "trybu" stałej szerokości, więc wszystko jest jak najbardziej OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskaz Napisano Marzec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2009 "It's not a bug, it's a feature" Rzadko sie spotyka zeby niepoprawne dzialanie aplikacji kogos zadowalalo. Jedyna opcja to zmiana rozdzielczosci np.: na 1024x768 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi