tomcio15 Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 Tylko sie nie śmać! gdzie znajde rmp-y z GNOME 2.8 dla Fedory 2.8??? Nie wiem, albo ja nie umiem szukac albo ich nie ma. moze mi ktoś zapodac linka do tych paczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 Raczej takich paczek nie ma Chyba będziesz musiał poczekać tydzień na FC3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwil Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 Gnome2.8 jest już w FC3test2 i test3, ale warto poczekać na FC3 (final) bo tam będzie juz kernel 2.6.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 Raczej takich paczek nie ma ... Niekoniecznie. Ja korzystam z development mając jeszcze cały czas FC2 i GNOME 2.8 na tym repezytorium widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 do yum.conf w fc2 dopisujemy: #[nr-production] name=Fedora Core $releasever - $basearch - nr/production baseurl=http://people.ecsc.co.uk/~matt/downloads/yum/fedora-$releasever-$basearch/production #[nr-testing] name=Fedora Core $releasever - $basearch - nr/testing baseurl=http://people.ecsc.co.uk/~matt/downloads/yum/fedora-$releasever-$basearch/testing i... robimy upgrade gnoma (obecnie 2.8.2), gtk, evolution (2.0) i co tam jeszcze chcemy ;-) ja juz uzywam od dobrych kilku tygodni czirs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2004 Niekoniecznie. Ja korzystam z development mając jeszcze cały czas FC2 i GNOME 2.8 na tym repezytorium widzę. Ale to są paczki rawhide'owe, a nie do FC2, jak chciał tomcio15 (właściwie on chciał do "2.8", ale nie będę się o to kłócił ). Prawdziwe paczki GNOME'owe do FC2 podał .misha., ja o nich dotąd nie wiedziałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2004 ... Ale to są paczki rawhide'owe, a nie do FC2... Jak zwał, tak zwał. Ja nie twierdziłem, że to jest fabrycznie do FC2 tylko, że działa w FC2. Też nie wiedziałem o tych paczkach by ./misha, ale moja chata skraja, bo i tak nie używam GNOME. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Listopad 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2004 Elo! Ja tez nie uzywam gnome ;-). Chociaz podoba mi sie to srodowisko uyzywam KDE (3.3.1) z kilku drobnych powodow, ktore okazaly sie bardzo istotne. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi