Gość Piotrek21242323 Napisano Kwiecień 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2009 Witam Moim problemem są czcionki na Fedorze 10 - Nie chodzi mi o te systemowe tylko o te w przeglądarkach. Są jakieś sposoby aby poprawić ich czytelność ? - Moja Przeglądarka to Opera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 Oczywiście, że są. Wystarczy wybrać sobie czcionki, które są dla Ciebie najbardziej "wygodne" Gdybyś poszukał w menu, to pewnie byś znalazł samodzielnie Narzędzia → Preferencje → Zaawansowane → Czcionki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PiotekAdmin Napisano Kwiecień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 Ustawiłem wszystkie tak jak na Windzie miałem, ale brakowało jakiejś czcionki (chyba Tahomy) i wyszło gorzej niż przedtem ... Można jakoś wyłączyć w Operze podkreślanie wyrazów z menu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
96th Napisano Kwiecień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 Huh? Mi się nic nie podkreśla... Masz 9.64 czy 10 beta (alpha czy whatever)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano Kwiecień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 Mam opere 9.64 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 Można jakoś wyłączyć w Operze podkreślanie wyrazów z menu ?Wyrazów czy liter oznaczających skrót klawiszowy z Alt+litera? Jeśli całe wyrazy, to pewnie w którejś czcionce zaznaczyłeś opcję "podkreślenie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano Kwiecień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 Liter oznaczających skrót klawiszowy z Alt+litera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi