Tom:-) Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Czy Fedora 11 ma bardzo zmienione środowisko GNOME na potrzeby tej dystrybucji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Nie, niemal standardowe. Tylko dekorator okienek ma ładny motyw wygładzający czcionki, dzięki czemu są wyraźne. W ogóle to głupie pytanie, zainstaluj to się dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom:-) Napisano Czerwiec 9, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Żeby zainstalować to trzeba zassać a ja mam co ściągać więc wolę zadać pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Czerwiec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 Samo GNOME nie jest zmienione. Jest jednak lekko "kopnięte", żeby działać z takim złem, jak PulseAudio i DeviceKit. Mowa tu o aplecie regulacji głośności i menedżerze podpiętych urządzeń. Oba są fajnym testem cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 Oba są fajnym testem cierpliwości Jejku a ja myślałem że one służą tylko do obsługi sprzętu, jakie jeszcze ci deweloperzy wymyślą zastosowania dla swych programów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 Nie, niemal standardowe. Tylko dekorator okienek ma ładny motyw wygładzający czcionki, dzięki czemu są wyraźne. W ogóle to głupie pytanie, zainstaluj to się dowiesz. Mógłbyś być milszy, kolega chce zasięgnąć języka i akurat pytanie które zadał nie jest z gatunku "jak nagrać płytę", ale wygląda na bardziej skomplikowane. Poza tym może Ty masz, ale inni nie mają 2 godzin do zmarnowania na instalowanie systemu, a później przywracania starego tylko po to aby się przekonać czy mu czcionki odpowiadają. Ja na przykład zmarnowałem cały dzień na to aby się przekonać że pod F11 ATI nie działa czego bardzo k.... żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi