Subaru Napisano Czerwiec 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2009 Powodzenia na nowej drodze życia, zawojuj za granicą, nawracaj niewiernych na wiarę w Tux'a Dobra zabrzmiałem trochę jak "satanista' Mam nadzieję, że będziesz zaglądał jeszcze na forum bez względu na to gdzie będziesz, bowiem nie miejsce się liczy a to z kim tu przebywasz po za tym, myślę, że talentu informatycznego nie zmarnujesz BA rozwiniesz jeszcze bardziej, zwłaszcza jeśli to programowanie już widzę jak się witasz z nami po jakimś czasie linijeczką cout << "witajcie"; miast witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Lipiec 4, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2009 3 tygodnie minęły i jak do tej pory moje komputery nie wybuchły - strony stoją Trochę więcej co i jak ze mną -> http://return.dnsalias.net/viewtopic.php?t=275 Pozdrawiam załogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2009 No, to się nieźle ułożyło. Fajnie. Pozdrówki i zaglądaj czasem - jak masz taki net, to chociaż kartkę na święta wyślij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2009 Miłej pracy i promuj niebieskie kapelusze wśród miejscowych, może Ci tą Vistę zmienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ippo Napisano Lipiec 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2009 Trochę więcej co i jak ze mną -> http://return.dnsalias.net/viewtopic.php?t=275 Nie pal tyle Ps. Fajne volvo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Lipiec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 12, 2009 Co racja to racja Tak zapytam jeśli można, czy teoretycznie, możesz przeinstalować sobie tą V...na Fedorkę czy np. papiery nie pozwalają lub prawo? Owszem święty nie jestem, też jeszcze muszę od czasu do czasu pogrzeszyć no ale z XPkiem a nie V... albo chociaż, żeby się dało cofnąć na XP jeśli już Linuksa nie pozwolą Dodam jeszcze życzenia miłej pracy i samych sukcesów postaraj się proszę zaglądać tu od czasu do czasu a na pewno nawet jeśli powyższy plan się nie powiedzie, to samo włączenie forum Fedory z tymi kolorkami umili dzień/wieczór/noc Pozdrawiam Subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Lipiec 14, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2009 Nic nie mogę instalować, bo to nie mój komputer. Zaglądać będę na pewno, jak czas i dostępność komputera pozwoli (nie mój). Trzymajcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi