nikrol Napisano Czerwiec 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2009 Chciałbym aby ktoś przeprowadził mnie przez proces instalacji Fedory 11 na wirtualnej maszynie w VirtualBox (z 10 nie miałem problemów). Mój obraz pobrałem z www.idg.pl i zajmuje okolo 700 MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2009 W czym jest problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Cyrul Napisano Czerwiec 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2009 W czym jest problem ? nie dziala nmsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieszczaders Napisano Czerwiec 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2009 nie dziala nmsp a konkretniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2009 a konkretniej?Całkiem nie działa A tak bardziej serio, to ja też chętnie bym się dowiedział w czym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2009 Całkiem nie działa A tak bardziej serio, to ja też chętnie bym się dowiedział w czym problem. No serio nie działa Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi