RafaelTheBlack Napisano Czerwiec 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2009 (edytowane) Mam świerzżo zainstalowaną F11, i tak jak w F6 dźwieĸ z tunera tv sie nie wydobywa, (ten tuner nie potrzebuje żadnych dodatkowych kabli do karty dźwiekowej, w windzie poprostu działa) Szukałem po farach ale żadnego dobrego opisu jak to zrobic nie znalazłem, a że namęczyłem się z komfiguracją tego (_linuxa_ → Linuksa) ORT to nie chcę żeby mi się sypnął jak coś źle zrobię... Dlatego chcę zasięgnąć opinii na profesjonalnym forum Pruóbowałem programów TVTime i Xdtv i na żadnymnie dział dźwięk, obraz jest ok. Edytowane Czerwiec 17, 2009 przez WalDo Proszę o profesjonalną ortografię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2009 Uruchom w mplayer mplayer tv://<kanał> i pożongluj suwakami w mikserze, Jak będzie dźwięk, to sprawdź czy działa w innych aplikacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi