komar30 Napisano Czerwiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2009 witam chcialbym sie dowiedziec czy w jaki sposob zrobic automatyczna aktualizacje oprogramowania w fedorze 11 ? pozdrawiam komar30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2009 1. yum info yum\* |less prawdę Ci powie. 2. Zastanów się czy to dobry pomysł. Czasem coś w aktualizacjach zwyczajnie nie gra. Kiedyś jak miałem jeszcze NVIDIA to zawsze był poślizg ze sterownikami przy nowym kernelu. Zamiast tego lepiej włączyć (chyba jest domyślnie włączone) albo zrobić sobie własne powiadomienie o nowych aktualizacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViQiX Napisano Czerwiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2009 System -> Preferencje -> Aktualizacja oprogramowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komar30 Napisano Czerwiec 18, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2009 System -> Preferencje -> Aktualizacja oprogramowania dzieki bardzo za pomoc kolego jestem wdzieczny odwdziecze sie jak tylko sie juz naucze na fedorze i mam takie pytanie co jest lepsze fedora czy ubuntu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Czerwiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2009 mam takie pytanie co jest lepsze fedora czy ubuntu ? Myślę, że to jest to pytanie na które nie ma odpowiedzi. Moim zdaniem nie ma lepszych, lub gorszych systemów. Automaty w aktualizacjach to nie jest dobry pomysł. Ale to jest moje zdanie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2009 i mam takie pytanie co jest lepsze fedora czy ubuntu ?A co to ma wspólnego z "Administracją systemu", bo w tym dziale piszesz? Poza tym poszukać może trzeba na forum? Ten wątek zamykam, żeby nie kusiło innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi