burunduk100 Napisano Czerwiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2009 Witam! Niedawno zainstalowałem program xnview do odczytania zdjęć zapisanych w formacie tiff. cześć zdjęć odczytałem ale przy nie których wyskakuje bład, czy wiecie może jak odczytać pozostałe zdjęcia, jak pozbyć się tego błedu?? Będe wdzięczny za pomoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2009 Witam! Niedawno zainstalowałem program xnview do odczytania zdjęć zapisanych w formacie tiff. cześć zdjęć odczytałem ale przy nie których wyskakuje bład, czy wiecie może jak odczytać pozostałe zdjęcia, jak pozbyć się tego błedu?? Będe wdzięczny za pomoć Jaki błąd? Zdjęcia mogą być zwyczajnie uszkodzone. Gimp je otwiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2009 I dlaczego akurat Xnview skoro w repozytoriach jest co najmniej kilka przeglądarek zdjęć lepiej dostosowanych do dystrybucji. Chyba, że znowu mówimy o Windows na forum linuksowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burunduk100 Napisano Czerwiec 20, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2009 Właściwie moja znajomość na oprogramowaniu jest znikoma stąd te moje problemy, właśnie (_ściągnołem_ → ściągnąłem) ORT sobie gimpa (bo wcześniej nie miałe) i reszta zdjęc spokojnie mi się otworzyła. Dzięki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi