qmic Napisano Czerwiec 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2009 Tak nie wiem czy instalować bo się boję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2009 zainstaluj - przeciez nie wybuchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 26, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2009 zainstaluj - przeciez nie wybuchnie Chodzi o to że jak okaże się że jest lipa to stracę 4 godziny które mógłbym np. spędzić przy piwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2009 czemu az 4 ? masz wolne lacze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2009 Chodzi o to że jak okaże się że jest lipa to stracę 4 godziny które mógłbym np. spędzić przy piwie. IMHO - na razie idź na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 26, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2009 czemu az 4 ? masz wolne lacze ? Archiwizacja danych, upgrade, w razie problemów dearchiwizacja danych, instalacja od nowa FC10, konfiguracja itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2009 przeciez to tylko glupi jeden sterownik? archiwizacja danych ? o.O. zawsze mozna go wylaczyc przeciez jakby cos sie zchrzanilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Czerwiec 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2009 przeciez to tylko glupi jeden sterownik? archiwizacja danych ? o.O. zawsze mozna go wylaczyc przeciez jakby cos sie zchrzanilo Gdybyś posiadał kartę graficzną ATI to byś wiedział że jest masa problemów z nią. Wracając do wątku to jak WalDo napisał idź na piwo a nawet kilka, z tego co się orientuję to szybko fgrx nie wyjdzie na F11. Mi jak nrazie wystarcza podstawowy ster, ale brakuje mi różnych gadżetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2009 no to niezle, jeden sterownik powodujacy wysyp calego systemu . to gorsze niz rm -rf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 28, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2009 no to niezle, jeden sterownik powodujacy wysyp calego systemu . to gorsze niz rm -rf Om nom nom sterownik Skorzystałem z rady, dopiero ledwo co doszedłem do siebie Może lepiej było zająć się instalacją, mniej bym cierpiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Czerwiec 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2009 Jak ma ktoś ochotę się pobawić to tu jest link: http://forums.fedoraforum.org/showthread.p...394#post1230394 może się na coś przyda. Pozdrawiam, Esail [edit] Jak ktoś szprecha to jest jeszcze to: http://www.fedoraforum.de/viewtopic.php?f=31&t=17841 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2009 to pewnie za jakies 2tyg powinny byc oficjalne paczki, moze warto sie wstrzymac, tym bardziej ze to niekoniecznie musi dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Czerwiec 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2009 to pewnie za jakies 2tyg powinny byc oficjalne paczki, moze warto sie wstrzymac, tym bardziej ze to niekoniecznie musi dzialac Wątpię i nie radze robić ludziom nadziej, sprawa fglrx jest dość mocno skomplikowana. Gdyby stery miały wyjść to by się pierw pokazały w repozytoriach testowych , a jak na razie ich tam (_niema_ → nie ma) ORT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Lipiec 8, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2009 Wątpię i nie radze robić ludziom nadziej, sprawa fglrx jest dość mocno skomplikowana. Gdyby stery miały wyjść to by się pierw pokazały w repozytoriach testowych , a jak na razie ich tam (_niema_ → nie ma) ORT. Dla zainteresowanych artykuł rzeczowo i na temat: http://www.heise-online.pl/news/Wlasnoscio...ficznych--/7801 Czyli nie ma i nie będzie monitorować trzeba stan sterownika radeonhd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi6666 Napisano Lipiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2009 Ja zamieniłem Radeona 3870 na nVidia 7950dt, zniknęły wszelkie problemy teraz jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi