Snaqu Napisano Lipiec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 Witam, poszukuję programu, który pozwoli monitorować tzw. zużycie łącza internetowego w Fedorze 11 ;] testowałem już troche takich aplikacji. vNstat nie rejestrował mi (_wogóle_ ? w ogóle) ORT statystyk, dopiero po wydaniu komendy, że ma w czasie rzeczywistym pokazywać - pokazywał. W przeciwnym wypadku pisało, że nie wykryto żadnego "ruchu" a normalnie chodziłem po necie. Aplikacja nie musi być z graficznym interface. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Lipiec 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2009 ntop ew. mrtg jak chcesz się trochę pobawić przy konfiguracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Lipiec 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2009 Był niedawno taki temat. Z gui to np. gkrellm ma taką opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snaqu Napisano Lipiec 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2009 hmm przetestowałem program ntop. Całkiem przyzwoity, bardzo dużo informacji >> tutek jakby ktoś nie potrafił << :-) Dzięki qmic. Podziekowania także dla thof. SOLVED //btw: thof, oczywiście widziałem ten temat :-) szukajka nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi