ViQiX Napisano Lipiec 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2009 ...(vlc też już zaktualizowano). i firefox WKOŃCU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Lipiec 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2009 Mi w czasie tej aktualizacji yum przeskakiwał z serwera na serwer, wygląda na to, że polskie serwery z opóźnieniem się aktualizują. Najprostszy sposób na problemy z aktualizacją - odczekać kilka godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taikun Napisano Listopad 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2009 mam grafikę nvidia 8200m, chce zainstalować stery, wpisuje do konsoli "yum update kmod-nvidia" i dostaje odpowiedź: yum install kmod-nvidia Wczytane wtyczki: presto, refresh-packagekit Ustawianie procesu instalacji Nie ma pakietu kmod-nvidia. Nie ma niczego do zrobienia robiłem już wszystko co zostało opisane w tym wątku i ciągle to samo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2009 @talkun a repo rpmfusion masz zainstalowane? Coś czuję, że ten Twój post to w dziale "Ośla łączka" powinien być. → Poradnik czytałeś? No i "--enablerepo=rpmfusion-nonfree-updates-testing" Poszukałbyś człowieku na forum. Jest jak byk na samej górze wątek o nvidia pod F12 → http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=21516 Nie wstyd Ci? A jak Ci nie wstyd, to przestrzegaj regulaminu, bo się pogniewamy. Rozdział II, pkt.2. No i napisz czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taikun Napisano Listopad 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2009 mam ... i to mnie najbardziej dziwi nie czytałem regulaminu, znalazłem temat w googlach, który przypasował do mojego problemu więc się wpisałem poszła mi instalka z kmod + yum install localhost, uruchomię ponownie - może zaskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2009 [...] nie czytałem regulaminu [...]Tym gorzej dla Ciebie. Ciśnie mi się na usta (pod palce na klawiaturze?) jedno określenie, ale na ogół staram się nie obrażać innych. Przeczytaj wątek, który Ci podałem. Chyba, że masz jakiś ogólny problem z czytaniem, nie tylko z czytaniem regulaminów. To jest Linux, tu nie ma "dalej... dalej..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi