NoNamePL Napisano Sierpień 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2009 Mam mały problem mianowicie: Fedory używam od kilku dni, ale nie jestem doświadczonym użytkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT (dopiero zacznyam), Miałem ubuntu, ale wywaliłem, po roku zainstalowałem OpenSUSE ale nie mogłem zainstalować sterownikół do karty graficznej (Po instalacji KDE się nie uruchamiał) Teraz, po połowie roku znowu zachciałem (_linuxa_ → Linuksa) ORT, więc postanowiłem zabrać się za Fedore F11 (Gnome) Instalacja się udała ale mam problem z dostaniem się do "Komputer", Gdy kilkam w ikone na pulpicię wyskakuje: CZy ktoś jest w stanie mi pomóc? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2009 Instalacja się udała ale mam problem z dostaniem się do "Komputer"No popatrz tyle lat używam linuksa, a dopiero teraz dowiedziałem się o istnieniu takiej ikonki. A jak uruchamiasz "Katalog domowy" to działa dobrze czy też sypie błędami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoNamePL Napisano Sierpień 4, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2009 Katalog działa, nie wiem czy tak powinno być ale nie moge dostać się do folderu root :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2009 ale nie moge dostać się do folderu root :/Co w tym dziwnego, do dostęp do /root ma tylko użytkownik root (administrator). Poczytaj podstawy na http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik zanim zadasz kolejne pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi