pat792 Napisano Sierpień 6, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2009 To jest mój pierwszy temat tutaj na forum więc pozdrawiam wszystkich. Mam do was pytanie jak będzie działała fedora 11 pod P IV. Od razu piszę wam, że posiadam laptopa firmy yakumo z 1 GB ramu i procesorem z taktowanym zegarem 2,66 GHz i to na nim chciałem mieć właśnie fedorę. Już na laptopie mam zainstalowanego Windowsa 98 i xp. Windowsy sprawują się świetnie, ale czy fedora równie dobrze będzie się sprawować? Głównie chodzi mi o szybkość i stabilność systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoleKK Napisano Sierpień 6, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2009 Spokojnie. Ja mam 1 sztuke na p4 1,8 i 1gb ram. Dziela swietnie, tylko grafika ciut przycina, bo jest tam GF5200 (tzn, efekty pulpitu nie sa bardzo plynne, reszta dziala bez zarzutu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pat792 Napisano Sierpień 6, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2009 Jeszcze chciałem dodać, że na laptopie mam kartę ati 9000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 6, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2009 Mam do was pytanie jak będzie działała fedora 11 pod P IV. Od razu piszę wam, że posiadam laptopa firmy yakumo z 1 GB ramu i procesorem z taktowanym zegarem 2,66 GHzBędzie szybko i stabilnie. Lepiej niż w windowsie. Jeszcze chciałem dodać, że na laptopie mam kartę ati 9000.Chociaż jakby się dłużej zastanowić to mogą być problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi