pawe song Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 Witam Kupię komórkę z tytułu, w dobrym stanie, bez simlocka lub z simlockiem na plusa, najlepiej z ładowarką ale mogę się obejść. Bardzo podoba mi się ten grat ale nikt takiego nie sprzedaje Nie wiem gdzie takiego szukać, na aukcjach nie ma, zamierzam szukać w komisach i dać ogłoszenie do anonsów, coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 Witam Kupię komórkę z tytułu, w dobrym stanie, bez simlocka lub z simlockiem na plusa, najlepiej z ładowarką ale mogę się obejść. Bardzo podoba mi się ten grat ale nikt takiego nie sprzedaje Nie wiem gdzie takiego szukać, na aukcjach nie ma, zamierzam szukać w komisach i dać ogłoszenie do anonsów, coś jeszcze? Nikt nie sprzedaje bo wszystkim poodpadały klapki, tak jak w Ericsonach starych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 omg toz to telefon sprzed 9 lat nie lepiej zainwestowac w nokie 6310i (bateria trzyma 2 tygodnie). podziwiam za odwage z takim telefonem, wiekszosc ludzi chce 1000 bajerow miec. mnie spokojnie wystarczy dlugodzialajaca bateria i slownik t9 (akurat mam obecnie jakas nokie 2600 za zlotowke - a co , ale sobie cos takiego moze sprawie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawe song Napisano Sierpień 28, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 6310i wujek ma i może ją dostanę za darmo jeśli numer będzie likwidował Ale kiedy będzie to robił - nie wiem, poza tym Samsung bardziej mi się podoba. wiekszosc ludzi chce 1000 bajerow miec Jak dla mnie ten Samsung ma bajerów aż za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 Ja mam już drugiego szajsunga, bo jakoś nigdy nie ma nic lepszego za 1zł, ale teraz jestem pewnie, że jest to mój ostatni samsung. Pierwszy zepsuł się po roku, w drugim po miesiącu padł przycisk "w prawo". Już lepiej kupić starą nokię, chociaż z drugiej strony w starych nokiach głośniczki są fatalnej, nie ma w ogóle redukcji szumów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi