Alfaholik Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 Witam. Otóż mam problem z aktualizacją systemu, podczas aktualizacji wyskakuje taki błąd Potem aktualizacja zostaje automatycznie anulowana. Czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 niech zgadne - instalowales kde4.3 z testowego repozytorium. sprawdz jakie zaleznosci ma ten pierwszy pakiet i wklej tutaj. btw nie wystarczy uzyc yuma? moglbys sprecyzowac przy okazji co dokladnie chciales zrobic, jaki system etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfaholik Napisano Wrzesień 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 niech zgadne - instalowales kde4.3 z testowego repozytorium. sprawdz jakie zaleznosci ma ten pierwszy pakiet i wklej tutaj. btw nie wystarczy uzyc yuma? moglbys sprecyzowac przy okazji co dokladnie chciales zrobic, jaki system etc. Nie instalowałem żadnego kde4.3 z repo. System jest świeżo zainstalowany, brak jakichkolwiek upiększaczy itd. Są zainstalowane kodeki, sterowniki to karty graficznej, wine oraz playonlinux i to wszystko. yum też wywala ten błąd: System: Fedora 10 I386 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ktoso Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 Kiedyś przy problemie z update usunąłem pakiet powodujący kolflikt, wykonałem update, i zainstalowałem go ponownie - sposób prosty jak drut a zadziałał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 no to sproboj usunac te kdeedu-libs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 Off Topic Ja w kwestii formalnej. Jeśli coś można skopiować i wkleić tekst między odpowiednie znaczniki (code lub codebox), to jest to lepiej widoczne, szybciej dostępne (imageshack.us nie jest najszybszym z serwerów) i bardziej czytelne niż jakieś screenshoty. Proponuję w przyszłości wklejać wyjście błędów tekstowo a nie "pismem obrazkowym". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 jeszcze 2 posty i bedzie 6000 . czy w zwiazku z tym wilk w awatarze dostanie wieksze uszy/oczy/zeby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 Moja porada jest taka abyś się wstrzymał z aktualizacją z tydzień aż naprawą to, u mnie zawsze tak działa. jeszcze 2 posty i bedzie 6000 . czy w zwiazku z tym wilk w awatarze dostanie wieksze uszy/oczy/zeby ? Założyłem mu specjalny wątek do tego celu w hyde parku, ciekawe czy zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi