Atom Napisano Wrzesień 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2009 Witam Mam problem z grafiką od czasu do czasu podczas zwykłej pracy przeglądania stron itp. grafika mi umiera. Zaczyna się wszystko sypać na ekranie wyskakiwać rożne dziwne rzeczy aż do całkowitego zawieszenia się laptopa. Posiadam laptopa hp dv7 1140ew. Wygląda to tak Raz po jednym takim incydencie musiałem przywracać kompa bo tak mu się pomieszało że masakra. Poradzi ktoś na to ?? Posiadam sterowniki kmod-nvidia. Dodam jeszcze że na tym samym laptopie posiadam też Viste i na niej grafika działa poprawnie bez problemów. Więc uszkodzenie sprzętu nie wchodzi w grę. Dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2009 Jedynym winnym może tu być tylko sterownik grafiki. Wygląda na to, że musisz albo zmienić jego wersję(starsza, nowsza... byle architektura ta sama), albo go wyłączyć. Zacznijmy od tego pierwszego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2009 U mnie to wygląda tak samo na sterach 185.xx i dlatego używam tych ze strony nvidii serii 180.xx. Z tego co widziałem w wersji 190.beta większość poprawili, ale niestety nadal pulpit co chwilę zamarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atom Napisano Wrzesień 13, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2009 Ok dziękuje Już mieniam sterowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi