Juve Napisano Wrzesień 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2009 Witam!! po ostatniej aktualizacji audacious strasznie spowolnił. Wie ktoś dlaczego? Czy tylko u mnie jest ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Wrzesień 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2009 Może to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juve Napisano Wrzesień 18, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2009 Wyskakują jakies zależności, nie wiem jak je zniwelować Błąd podczas sprawdzania transakcji: file /usr/lib64/audacious/Input/amidi-plug/ap-alsa.so from install of audacious-plugins-1.5.1-3.fc11.x86_64 conflicts with file from package audacious-plugins-amidi-1.5.1-10.fc11.x86_64 file /usr/lib64/audacious/Input/amidi-plug/ap-fluidsynth.so from install of audacious-plugins-1.5.1-3.fc11.x86_64 conflicts with file from package audacious-plugins-amidi-1.5.1-10.fc11.x86_64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Wrzesień 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2009 Usuń pakiet: yum remove audacious-plugins-amidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanji Napisano Wrzesień 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2009 Audacious jest po prostu źle napisany. Potrafi zużyć 25% zasobów CPU tam, gdzie Winampowi starcza 3% a dla XMMS-a 5%. A szkoda, bo jeśli chodzi o sam interfejs to aplikacja bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juve Napisano Wrzesień 20, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2009 Ale to nie zmienia faktu, że po ostatniej aktualizacji odtwarzacz zwolnił mi 4-5 krotnie (sic!). Własnie próbuje z tym walczyć, ale jeśli tak dalej pójdzie to go odinsataluje, a szkoda i wrzucę coś przyjemniejszego w użyciu. Edit: Downgrade pluginu pomógł. Dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi