davep86 Napisano Wrzesień 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2009 Witam, zakupilem sobie ostatnio drukareczke hp 3500 , i okzalo sie ze wszystko ladnie drukuje Jedyny problem polega na tym ze po tej instalacji nie moge otworzyc programu do fakturowania, gdyz wyskakuje mi blad (blad jakiegos tam kodu,(nie jestem w stanie teraz go napisac), i to nie jeden monit tylko jeden za drugim az calkiem nie wylacze tego programu Wczesniej uzywalem drukarki Canona i jej nie odinstalowywalem Jesli w ustawieniach drukarek przelacze na tego Canona jako urzadzenie domyslne wszystko dziala bez problemow i program do faktur sie otwiera bez niczego Jesli tylko przelacze na urzadzenie domyslne HP program od faktur sie sypie!! Co mozecie mi poradzic?? Z gory dziekuje!!( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2009 Na jakim windowsie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davep86 Napisano Wrzesień 20, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2009 Windows Xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2009 Pomyliłeś forum. To jest forum linuksowe i nie pomożemy Ci tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davep86 Napisano Wrzesień 20, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2009 OK sorki, a czy moglbys mi podac namiar na jakies dobre forum na ktorym mi pomoga?? zalozylem juz pare tematow nna chyb atakich mnije znanych i nikt nie odpisuje POZDRWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Wrzesień 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2009 np forum na ;www.vista.pl lub www.windows.home.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi