maxil Napisano Wrzesień 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2009 Witam mam problem z siecią WLAN. posiadam Linuksa Fedora 11. wie ktoś może gdzie mogę znaleść sterowniki dla tej karty pod linux i jak to zainstalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2009 W sumie nazwa ieee802.11b mało mówi Jeśli to jest pod pci to wklej tu wynik polecenia lspci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxil Napisano Październik 1, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2009 potrzebuje sterowników pod chipset BROADCOM BCM4301KPF ;] próbowałem sam poszukać ale nie mogę nic działającego znaleść ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Październik 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2009 @up widzę, że i u nas kryzys na forum Zacznij od tego http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik#Jak_do...um_RPMFusion.3F a potem yum install broadcom-wl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxil Napisano Październik 1, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2009 no wszystko super ale jak sądzę aby dodać repozytorium i pobierać coś niezbędny jest do tego internet a ja go na linuksie nie mam bo ciągnę internet z wi-f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Październik 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2009 Było na forum i to kilka razy, a nie mogę teraz znaleźć Zacznij od pobrania ręcznie pliku http://download1.rpmfusion.org/nonfree/fed...fc11.noarch.rpm i potem spróbuj zainstalować rpm -ivh broadcom-wl* . Jak wyrzuci błędy to wklej je tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi