pniowek Napisano Wrzesień 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2009 pytania jak w temacie i opisie czy ktoś zetknął się z tym lub zainteresował się tym tematem F12 niestety nie pojawi się z gnome, 3 które ma mieć tożekomo zaimplementowane czy istnieje możliwość aby to już teraz posiąść na własność ? tyle co wyguglałem tyleee to wiem znalazłem też jak zainstalować na ubuntu te 3 linijki komend wystarczą również w fedorze aby to zainstalować czy raczej coś popsuć? i znalazłem jeszcze na live.gnome.org ale nie wiele mi to mówi po polsku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Wrzesień 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2009 Skoro nie wiesz jak to zainstalować to na tym etapie produkcji nie jest to dla Ciebie jeszcze przeznaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2009 F12 niestety nie pojawi się z gnome, 3 które ma mieć tożekomo zaimplementowane czy istnieje możliwość aby to już teraz posiąść na własność ? W fedorze jeszcze trochę poczekamy na gnome 2.28, które wyszło niedawno. Gnome 2.30 pojawi się za pół roku, ale jeszcze nie podjęto decyzji czy zostanie przemianowane na wersję 3.0 prawdopodobnie nie. W takim razie będziemy musieli poczekać na Gnome 3.0 cały rok i możliwe, że nawet w f13 go nie będzie Co do instalacji to ta sama strona http://www.ubucentrum.net/2009/04/instalac...-czasu-dla.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pniowek Napisano Wrzesień 30, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2009 chodzi mi bardziej o dyskusję jak samo instalowanie bo link z ubuntu znalazłem tylko czy ktos tego używał czy ma coś do powiedzenia z doświadczenia w tym temacie właściwe pytanie jest w opisie rewolucja to czy kit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Październik 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2009 rewolucja to czy kit? Rewolucja na pewno nie, ale zobaczymy jak to będzie wyglądało na koniec, na razie najbardziej ciekawym projektem jest gnome shell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greeg Napisano Październik 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2009 w takim razie czym jest to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pniowek Napisano Październik 8, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2009 też robi wrażenie dlaczego więc tego nie mieć? gnome shell to chyba nie będzie póki co jednością z zeitgeist ale idzie w dobrym kierunku a skoro nie ma konkretnych opini na temat zeitgeist to pora sprawdzić go na własnej skórze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi