adam_993 Napisano Październik 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2009 Czy jest wersja Fedory 10 z KDE 3.5.x? Jeżeli nie ma takowej, to co zrobić jeżeli polubiłem tę wersję KDE? Macie jakąś dytrybucję z tym środowiskiem? Bo mi przychodzi do głowy tylko Mepis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Październik 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2009 Możesz na gentoo sobie skompilować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_993 Napisano Październik 5, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2009 Ty mnie nie strasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Październik 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2009 Na Archu tez da sie ponoc zainstalowac bo maja spaczkowane, ale nie sprawdzalem. Esail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Październik 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2009 Na Archu tez da sie ponoc zainstalowac bo maja spaczkowaneTu http://chakra-project.org/download-kdemod3.html jest wszystko opisane w kilku krokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_993 Napisano Październik 11, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2009 Dobra, muszę sobie przypiąć żółtą karteczkę: "nie usuwaj KDE!". Czekamy do Constantine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi