vodevil Napisano Listopad 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2009 Witam. Chciałbym mieć możliwość zmiany wyglądu GDM w fedorze 11. Chodzi mi o program podobny do tego w ubuntu jest bardzo prosty i przejrzysty. Jest możliwość instalacji czegoś takeigo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2009 Jest możliwość instalacji czegoś takeigo ??Nie. Kombinując możesz zmienić tło, ale wygląd standardowy. To się już od jakiegoś czasu utrzymuje - poszukaj na forum, było omawiane (z rok może więcej temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vodevil Napisano Listopad 10, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2009 Hehe to to juz zrobiłem myślałem o zmienie GDM spoko zostane przy tym co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Listopad 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2009 Wgraj sobie gdm z fedory 9 albo slim`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marispol Napisano Listopad 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2009 W fedora 12(rc4) można zmieniać motywy gdm! Może zadziała na fc11? export DISPLAY=:0.0 następnie sudo -u gdm dbus-launch gnome-appearance-properties i zmieniać w taki sam sposób jak motywy w GNOME. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitcarn Napisano Listopad 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2009 W fedora 12(rc4) można zmieniać motywy gdm! Może zadziała na fc11? export DISPLAY=:0.0 następnie sudo -u gdm dbus-launch gnome-appearance-properties i zmieniać w taki sam sposób jak motywy w GNOME. Sprawdzone ,działa ale zmienia się tylko tło. Szkoda ,że nie ma sposobu na całkowitą zmianę tematu gdm tak jak to jest w innych dystrybucjach np arch czy ubuntu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Listopad 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2009 Sprawdzone ,działa ale zmienia się tylko tło. Szkoda ,że nie ma sposobu na całkowitą zmianę tematu gdm tak jak to jest w innych dystrybucjach np arch czy ubuntu Tak jak pisałem, zainstaluj stary GDM albo slim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi