rafi6666 Napisano Listopad 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2009 Znalazłem opis instalacji Google Earth dla Fedory 11 64BIT, wszystko przebiega dobrze do momentu instalacji pakietu bug-buddy.i586. Występuje błąd zależności i nie umiem sobie poradzić, próbowałem różnych metod. Widocznie moja wiedza jest jeszcze mizerna ?? GConf2-2.26.2-1.fc11.x86_64 z installed ma problemy z rozwiązywaniem zależności --> GConf2 conflicts with GConf2-dbus Błąd: GConf2 conflicts with GConf2-dbus Powinieneś spróbować użyć --skip-broken, aby obejść problem Można spróbować wykonać: package-cleanup --problems package-cleanup --dupes rpm -Va --nofiles --nodigest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2009 Gdzie znalazłeś paczkę RPM? Pewnie z jakiegoś "konfliktowego" repozytorium? Spróbuj raczej tego → http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik#Google_Earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi