hator Napisano Listopad 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2009 Co zrobić, żeby oba systemy pokazywały tą samą godzinę, bo jak ustawię na Fedorze 11:54 to na Viście mam 10:54, jak na Viście przestawię na 11:54 to na Fedorze się przestawia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2009 Trzeba na forum szukać zanim się zapytasz. Było wielokrotnie W terminalu wpisz "system-config-date", podaj hasło roota, na zakładce "Strefa czasowa" odznacz "Zegar systemowy używa UTC". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hator Napisano Listopad 26, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2009 http://www.pict.com/view/2060078/0/klik1 Otóż mam tak odhaczone od momentu wgrania Fedory i problemik dalej występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2009 Otóż mam tak odhaczone [...]Zahaczone jak widać Kwestia nazewnictwa. Chodzi o to żeby checkbox był pusty, bez tego ptaszka w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi