murgal Napisano Listopad 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2009 witam. dzis podczas instalacji f12 nie ruszala sie mysz. choc klawa i klawisze w myszy dzialaja. instalacja jakos obeszla sie bez myszy. ale po wlaczeniu systemu jest to samo. podczas ladowania moge nia z 2 sek poruszac. potem leci w rog i tam zostaje. mysz jest na usb. system to f12 32 kde. mam dostep do konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Listopad 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2009 Był przecież taki temat kilka dni temu. Musisz zaktualizować evdev w trybie tekstowym. Kiedy zaczniesz szukać zanim założysz kolejny temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murgal Napisano Listopad 26, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2009 a powiec mi jak mam sie polaczyc z internetem? mam modem gsm huawei e230 iplus. jak tonprzez konsole zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Listopad 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2009 Tu http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=21826 masz dokładnie napisane jak tymczasowo odpalić mysz i klawiaturę. Jak będą dalej problemy to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murgal Napisano Listopad 26, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2009 po sciagnieciu u kumpla na pendriva tego evedv i probie instalacji na fedorze wywala blad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Listopad 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2009 Jak mam Ci niby pomóc skoro nie wiem jaki to błąd. Więcej szczegółów, wklej tu wydruk z konsoli przy próbie instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saxon Napisano Listopad 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2009 Po restarcie też mam problemy z myszą i klawiatura (żadnej reakcji) - obie od Apple na USB. Problem mija gdy tylko wypnę i wepnę z powrotem wtyczkę od myszy. W moim przypadku trwa to na szczęście około 1-2 s, bo akurat ta jest wpięta w klawiaturę. W innym przypadku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murgal Napisano Listopad 27, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2009 U mnie niestety to nie pomaga. Wywala jakis En Error coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi