aretofe Napisano Listopad 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2009 Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość ustawienia dwóch różnych rozdzielczości na obszarach roboczych,np.Na pierwszym obszarze roboczym mam uruchomioną grę i chcę mieć tam ustawioną rozdzielczość 800 x 600 bo wtedy gra szybciej chodzi,na drugim obszarze roboczym chcę mieć za to ustawioną zwykłą rozdzielczość 1280 x 1024 do normalnej pracy. Czy jest taka możliwość? Jeśli tak to gdzie to mogę ustawić? Mam Fedorę 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloan Napisano Listopad 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2009 Dla przyzwoitości mógłbyś napisać jakie masz środowisko graficzne. Nie wiem jak w KDE, ale w GNOME, XFCE i Fluxboksie tak się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Listopad 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2009 Dla przyzwoitości mógłbyś napisać jakie masz środowisko graficzne. Nie wiem jak w KDE, ale w GNOME, XFCE i Fluxboksie tak się nie da. Da się jak się ma 2 monitory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aretofe Napisano Listopad 30, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2009 Mam GNOME. Da się jak się ma 2 monitory. hehehe tyle to ja wiem ^^ Ale jako że nie mam 2 monitorów to pytam czy się da na jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Listopad 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2009 Mam GNOME. hehehe tyle to ja wiem ^^ Ale jako że nie mam 2 monitorów to pytam czy się da na jednym W prosty sposób raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Grudzień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2009 Jak masz uruchomioną grę, to raczej nie możesz przełączać pulpitów, w każdym razie - nie da się na innych pulpitach mieć różne rozdzielczości, a przynajmniej w życiu o czymś takim nie słyszałem/nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aretofe Napisano Grudzień 1, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2009 Jak mam uruchomioną grę to mogę przełączać pulpity - akurat z tym nie ma problemu No to skoro nie ma takiej możliwości to dziękuję za poświęcony czas Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Grudzień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2009 Ale co to za różnica czy zmniejszysz rozdzielczość w grze czy rozdzielczość pulpitu (oczywiście mowa o grze w oknie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aretofe Napisano Grudzień 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2009 Mowa o grze na wirtualnym pulpicie Wine - a to już jest różnica: jak będę miał ta samą rozdzielczość na pulpicie co w grze to będę miał ją na pełnym ekranie - nie chcę grać w oknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Grudzień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2009 jak będę miał ta samą rozdzielczość na pulpicie co w grze to będę miał ją na pełnym ekranie - nie chcę grać w oknie. wiedziałem, że z tym tematem jest coś nie tak Ja kiedyś grałem w MK4 (czyt. Portal Komnat 4) w okienku 200x150 px i nie narzekałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi