Jusko Napisano Grudzień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2009 Witam. Dopiero teraz zorientowałem się, że zniknęły mi dźwięki systemowe - czy to ten po zakończonej aktualizacji lub błąd, jeśli coś jest nie tak. Spodobały mi się one, jednak nie wiem jak je przywrócić :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2009 Ekhmm... jaja sobie robisz czy serio pytasz? Pod Gnome "System"→"Preferencje"→"Dźwięk", pod KDE pewnie podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusko Napisano Grudzień 1, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2009 No właśnie to nie takie proste. Pomimo tego - nie było ich. AŻ tak linuksowym newbie nie jestem No...może w Fedorze jestem, ponieważ dopiero po paru latach wsiadłem na RPM i Fedorę - reszta to Debian i jakiś tam romans ze słynnym Ubuntu (okres lenistwa, bo nie chciało mi się grzebać w Debianie). Winowajcą było wywalenie PulseAudio, co zawsze robię na start w każdym distro. Po jego wyrzuceniu dźwięk zdechł. Zainstalowanie dźwięki przywróciło, ale i tak mogę odtwarzać dźwięk tylko z jednego kanału jednocześnie. Urok Pulse u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi